Toroslar İmam Hatip Ortaokulu

Belgegeçer : 03243219930
WEB https://toroslariho.meb.k12.tr
Adres : Turunçlu Mah. 78063 Sk. No10 Toroslar/Mersin
VİZYON : Milli Eğitim Temel Kanunu´nda ön görülen koşullara sahip, toplumsal erdemleri kişiliğinde taşıyabilen, karar verme yetki ve gücüne sahip, ileriyi görebilen, katılımcı paylaşımcı bir yönetim anlayış içinde; öğrenen ve öğreten, bilgiyi paylaşan bir kurum olarak çağdaş, yerel, ulusal, evrensel değerlerin bilincinde, hoşgörü, sevgi ve saygıyı esas alan özgür bireyler yetiştirmeyi yol olarak belirlemiştir.
MİSYON : öğrenmelerini, bilgili, becerili, özgüvenli olmalarını, - Çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, - Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, - Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını, - Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR : Okulumuz öğrencileri sportif ve kültürel faaliyetlerde başarılar göstermektedir.

Öğretim Şekli :Tekli öğretim
Yabancı Dil : İngilizce, Arapça
Isınma : Klima
Servis : Servis kullanılmamaktadır.
Ulaşım : Otobüs, minibüsler okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Turunçlu mah. 78063 sk. No:10 Toroslar/Mersin
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Badminton, futbol, Basketbol, Voleybol